PhysioFix Рехабилитация и Здраве

Отпуснете тялото и ума си

Излекувайте, ободрете и отпуснете тялото и ума. Масажът се използва от векове за осигуряване на релаксация и възстановяване на цялото тяло – достигайки до всички основни органи и помагайки на мускулите, костите и меките тъкани да останат здрави.

Класически масаж - 60 BGN / 60min.

Класическият масаж е едно от най-древните използвани средства за премахване болката в гърба и кръста, както и за възстановяване на човешкото здраве. Класическия масаж въздейства на целия организъм, като подобрява и укрепва функциите на всички системи и органи в него. 

Релаксиращ масаж 60 BGN / 60min.

Релаксиращият масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се напрежение и подпомага възстановителните сили на организма. Използват се леки, плавни движения.

Лечебен масаж 60 BGN / 60min.

За разлика от класическия масаж, лечебният обръща по-детайлно внимание на проблемните зони при определени неразположения или заболявания. Той е чудесно терапевтично средство за лечение на травми, шипове, схващания, плексит, ишиас, дископатия и дискова херния, болки в кръста, гърба, краката, врата, при мигрени и главоболия, депресивни състояния, тревожност, преумора. 

Спортен масаж 60 BGN / 60min.

При него се манипулират меките тъкани на човек, който се занимава с редовна физическа активност. Прилагането на спортен масаж, преди и след тренировка, може да повиши производителността, да помогне за възстановяване и да предотврати нараняванията. 

За разлика от другите масажи един спортен масаж има доста по-силов и енергичен подход, действа по-стимулиращо и активно.  Стремим се да подобрим мускулния тонус на пациента, за да може той да бъде по-гъвкав и стабилен след масажа.

Антицелулитен Масаж 45 BGN / 40min.

Един от eфикасните методи за премахването на целулита е антицелулитния масаж. Неговата цел е да се разбият мастни образувания, да се стимулира кръвообращението и лимфообращението. Техниките, които се прилагат са интензивни и енергични. Нашите специалисти прилагат стандартен ръчен антицелулитен масаж и по желание вендузи

антицелулитен масаж
мануален лимфен дренаж

Мануален Лимфен дренаж 60 BGN / 60min.

Мануалният лимфен дренаж е нежен и ефективен начин да се стимулира оттичането на излишни течности и токсини от организма ви. Този метод се основава на деликатни масажни движения, които подобряват циркулацията на лимфната течност и засилват имунната ви система. Особено подходящ при лечение на липедем и лимфедем. 

НОВО!

Пакетни цени

Възползвайте се от няколко броя процедури с отстъпка

Physio Fix рехабилитация и здраве гр. Пловдив, e център за лечение на ортопедични, мускулно-скелетни, неврологични, ревматологични и хронични болки, базирайки се на едни от най-доказаните методики в света като Мълиган, Макензи и Шаклок. Благодарение на много курсове и обучения, които сме преминали ние успешно се справяме с проблеми като болки в кръста, дискова херния, болки във врата, периферните стави и мускулите.

Румен Михайлов

Румен Михайлов

Рехабилитатор

Никола Къев

Никола Къев

Рехабилитатор

Величка Кисьова

Масажист

Габриела Михайлова

Администрация

Цветелина Гаджева

Администрация

Намираме се тук:

Physio Fix - Център за рехабилитация и здраве

Адрес:

гр. Пловдив, Мараша

ул. Севастопол 19 

(до Здравна каса)

Работно време: