курс по масаж пловдив

Изучаване на 5 вида масаж

Лечебен
Класически
Спортен
Релаксиращ
Антицелулитен

Обучение на теория и практика
6-8 седмици

Часовете се провеждат по график, два или три пъти в седмицата

Удостоверение за професионална квалификация

Валидно е както в България, така и в Европа. На английски и български език.
Ще можете да работите в масажни студиа, СПА центрове и хотели.

БОНУС - Приятна атмосфера и нови приятели

курс по масаж пловдив
курс по масаж пловдив
курс по масаж пловдив

Започваме след:

Курс за масажисти гр. Пловдив

Заявете място в новите групи - местата са ограничени

Често задавани въпроси

Обучението е подходящо за напълно начинаещи, без значение от образованието и професията. Нужно е само да имате желание да се развивате в тази насока. 🙂

Пълната цена на курса е 780 лв. За по-голямо удобство предлагаме и изплащане на вноски. За записване се изискват 180 лв. капаро по банков път или на място при нас. Не се доплаща нищо допълнително, материалите, с които ще работите ще Ви бъдат осигурени. 

След като се запишете и уговорим първа среща с всички курсисти, на място ще уточним часовете, в които ще се обучавате. Най-често те са разделени на две групи (сутрешна и вечерна), съобразени с вашия график и възможност за посещение. Часовете се състоят 2 или 3 пъти в седмицата, за 2 часа, спрямо заетостта на курсистите. 

График на часовете през ЮНИ: 
вторник, сряда, четвъртък – 18:00 – 20:00 ч.

Този курс за масажисти започва, като Ви преведе през различни части на анатомията и системите на тялото, за да даде важни знания за това защо се използва масажът и по какви начини е полезен за тялото, включително кои техники да използвате при специфични заболявания.
Описани са най-добрите практики, как да разпознаем симптомите на различните състояния, кога е безопасно да се извършва масаж , какви техники могат или не могат да бъдат използвани.
Докато изучавате масажната терапия, ще научите още как да създадете подходящата атмосфера за масаж и как да го провеждате правилно, спазвайки всички изисквания.

Ще усвоите петте основни видове масажи и похвати. Ще преминете и през специфичните приложения и предимства на масажа. Накрая завършваме с някои полезни насоки и съображения за опитни практикуващи, които искат да създадат свой собствен бизнес.

Да, за да се усвоят максимално масажните техники и да се прилагат без грешка, провеждаме обучението присъствено в нашия център по рехабилитация, намиращ се в гр. Пловдив на ул. Севастопол 19. 

Какво казват за нас?

Kate Ivanova Курсист

Професионализъм и коректност! Най-добрите в Пловдив!

Neli Popova Курсист

Здравейте, бивши и бъдещи курсисти! Хиляди благодарности за топлото, перфектно обучение! Благодаря им за търпението,което отделиха да ни разкрият магията на масажа, това е нещо невероятно за хора, които ценят здравето си и на близките около тях. Бъдещи курсисти, дерзайте и не се колебайте! Мястото е едно!

El Takvorian Курсист

Коректно, внимателно и любезно отношение!

Мария Еврова Курсист

Благодаря за професионалното обучение към всички нас!

Светла Златева Курсист

Супер сте!

Aneta Dobreva Курсист

Прекрасно отношение и професионализъм. Препоръчвам!

Последвайте ни в социалните мрежи, за да научавате за актуална информация и оферти!